Школа: 0888 500 681 Занималня: 0884 645 834

Отзивите за нас в Google

 

Технологичният гигант Google разполага с най-развитата и най-използваната система за оценяване на посетени места в света. В нея човек може лесно, бързо и подробно да даде своята оценка за мястото и услугата, която е ползвал.

Учебен център „НИЯ“ разполага с две локации, които хората са оценили общо над 200 пъти. В тази страница ние сме подбрали едни от най-подробните отзиви, за да Ви покажем какво смятат нашите клиенти за нас.

 

Учебен център „НИЯ“
клон Младост
180 отзива – 4,9
Учебен център „НИЯ“
клон Западен парк
58 отзива – 4,9

 

2024

Седмокласникът ни се явява множество пъти на пробните изпити по БЕЛ и математика в учебен център "Ния". Без изключение, всичко беше организирано перфектно - от записването и заплащането - всичко по електронен път за около 5 минути, до обратната връзка за всеки един от изпитите. Задачите по математика бяха много интересни, никак не лесни, но определено многокомпонентността им много помага да се използва съвкупоност от знания, за да бъдат решени. Бих препоръчала на всеки родител да проверява знанията на детето си именно с авторските пробни изпити на "Ния".

Ivo Nikolov

Курсът за преразкази надмина очакванията. Научила е дъщеря ми нови полезни трикове, които нито в училище, нито на частни уроци са и споменавали! Силно препоръчвам

Lina Marinova

Чудесна организация за пробните изпити по НВО - български и математика за 7 клас

Trayana Todorova

Изключително сме доволни от г-жа Даниела Искренова. Много внимателна и обръща индивидуално внимание на учениците. Поддържа контакт и с родителите. Благодаря Ви!

Magdalena Marinova

Впечатлена съм от професионализма, с който бяха проведени пробните изпити по БЕЛ и МАТ за НВО 7ми клас! Справят се отлично със самото записване на детето, финасовата част, ясната и точна комуникация с родителите, цялата организация на времето, квесторите и самите изпити. Резулатите изпращат навреме, като включват не само оценките, но и цялата самостоятелна работа на детето, сканирана в pdf. Много подробно са посочени всички пропуски. Препоръчвам горещо!

Vera Antonova

Впечатлена съм от милото отношение, бързата реакция и професионализма на хората от центъра. Дъщеря ми се яви на 2 пробни изпита в "Ния" - БЕЛ и математика. Всичко беше много добре организирано и автоматизирано като кореспонденция. Резултатите излязоха дори по-рано от обещаното, с добре оформена обратна връзка. Благодарна съм, че попаднах на екипа ви!

Petya Simeonova

2023

2022