Школа: 0888 500 681 Занималня: 0884 645 834

Присъствени пробни изпити – 6. и 7. клас

Предстоящи дати 7. клас

Български език

 • Датите за учебната 2024/2025 ще бъдат обявени през м. септември.

Математика

 • Датите за учебната 2024/2025 ще бъдат обявени през м. септември.

За всички публикувани дати има свободни места.

 

 

Бих желала да благодаря на Учебен център "Ния" за перфектната организация и професионализма. Обратната връзка, информираността за учебния процес, както и провеждането на пробните изпити, бе много важна за нас. Оценяваме това, че се провежда пълно симулиране на изпитна среда и реални оценки, като по този начин ученикът вижда, както своето ниво, така и своите пропуските, на който трябва да бъде обърнато внимание.

Lyubima Takedzhieva

Приятно място, добра организация, едни от малкото центрове, които предлагаха пробни матури за външни ученици, отворени за обратна връзка и подобрения. В някои центрове пробните матури са взети до голяма степен от общодостъпни сборници с примерни теми, докато тук се забелязва авторство.

Ivo Andreev

Много благодаря на учебен център "Ния" за отговорното отношение към децата от 7. клас, защото в това време на пандемия те организираха ПРИСЪСТВЕНИ ПРОБНИ ИЗПИТИ. Присъственият пробен изпит с нищо не заменя всички други пробни измишльотини. Детето ми е записано в друг център за подготовка на НВО, но там няма присъствено обучение, присъствен пробен изпит и среща с преподаватели. Много смели и отговорни са служителите на учебен център "Ния". Смятам, че тестовете са достатъчно трудни и близки до реалните. Оценките и анализите на тестовете са компетентни и помагат за надграждане на знанията им.

Даниела Захариева

Ниво „Стандарт“

 

 • Провеждане на пробен изпит
 • Проверка от преподавател
 • Изготвяне на академична справка
  • Маркиране на проблемните за ученика теми
 • Публикуване на проверения изпит и академична справка в клиентския портал на "Ния"

Цени

 • 55 лева/изпит "Непроменена от 11.22 г."
 • 250 лева/5 изпита "Непроменена от 11.22 г."

 

 

Запиши се!

Ниво „Премиум“

 

 • Ниво "Стандарт" + Персонализирана статистика
  • Класиране спрямо общия брой ученици държали изпита
  • История на резултатите по точки и по класиране
  • Значки за специални постижения: Топ 5%, Топ 10%, Топ 15%

 

Цени

 • 63 лева/изпит "Непромена от 11.22 г."
 • 290 лева/5 изпита "Непроменена от 11.22 г."

 

 

Запиши се!

Локации

 

Защо да се доверите на НИЯ?

 • Авторски изпити
 • Проверка на знанията от 5. до 7. клас
 • Пълно симулиране на изпитна атмосфера
 • Помощ за преодоляване на стреса от изпити
 • Оценка с персонална рецензия за ученика

 

За повече информация: 0888 500 681

Независима външна оценка

 

Една от основните цели на пробните изпити е да получите независима оценка за напредъка на Вашето дете в подготовката за НВО. Ако резултатите са задоволителни, ще бъдете спокойни, че сте на прав път. Ако има пропуски, ще бъдете информирани за тях и ще можете да вземете мерки за отстраняването им.

Психологическа подготовка

 

Учебен център "Ния" е най-добрият избор за подготовка на седмокласници. Разполагат с прекрасен екип от преподаватели и администрация, които полагат всички усилия в учебният процес. Отлично организират и провеждат пробни изпити. Дъщеря ми посещава от пети клас школата и сме изключително доволни. Благодаря за професионалната работа.

Sonya Yordanova

Доволни сме от организацията и обучението. Информацията за предстоящите дейности ни се предоставя своевременно и разбираемо. Преподавателите са професионалисти и прекрасно владеят учебния процес. Препоръчвам за всички кандидат седмокласници.

Stela Doseva

Искам да изкажа благодарност на целия екип на УЦ "Ния" за професионалното отношение, организацията и даденото ми спокойствие като родител, че все още има хора които имат желание да обучават децата ни като истински Народни Будители. Огромни благодарности на г-жата по БЕЛ, която не спира да се раздава и да разпалва искрата на българския език и литература. Бъдете здрави и продължавайте по този труден път на знанието, защото има смисъл и Вие го доказване ежедневно.

Катя Попова

Изпитна атмосфера

 

Пробните изпити в НИЯ представляват пълна симулация на изпитите за национално външно оценяване. Учениците са явяват в залата 15 минути преди началния час. На работните си маси имат право да разполагат с чертожни инструменти, химикалки, моливи и вода. Мобилните телефони и калкулатори са абсолютно забранени и могат да доведат до дисквалификация на ученика. Квестори инструктират учениците и следят за спазването на изпитните правила.

Съдържание и структура

 

Структурата и съдържанието на пробните изпити не се различават от тези на държавното външно оценяване. Изпитът се провежда в две части - Модул 1 и Модул 2. Модул 1 се състои от тестови задачи и задачи с кратък отговор. Документацията съдържа тестова книжка, бланка за отговори и чернова. Времето за работа по модула е 75 минути. Модул 2 по БЕЛ е преразказ, а по математика - 3 многокомпонентни задачи. Предвиденото време за работа по Модул 2 е 90 минути. Учениците имат възможност да използват чернова и белова. Текстът, върху който е преразказът по БЕЛ, се предоставя на учениците за 15 минути, но не могат да го използват при писане на преразказа.

Академична справка

 

След проверка на изпита преподавателите на НИЯ изготвят академична справка. Там те нанасят резултата от изпита и идентифицират темите, на които ученикът има нужда да наблегне за повишаване на резултата си.

Онлайн получаване на резултати

 

За да се спести от времето на родителите, проведеният изпит и академичната справка се публикуват в онлайн портала на НИЯ. Там файловете са достъпни както от компютър, така и от таблет и мобилен телефон.

Система за електронни плащания "Stripe"

 

Учебен център „Ния“ предлага възможността за плащане с карта през онлайн платформата Stripe, която създава платежна инфраструктура за интернет. Милиони компании от всякакви размери – като Amazon и Zoom – ползват софтуера на Stripe, за да получават плащания.